Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn heel stijlvol voor schuifpuien, openslaande deuren en voor grote, hoge ramen.
Het grootse effect dat een paneelgordijn creëert voor je raam is sensationeel.


Meer dan raamdecoratie

Paneelgordijnen  zijn  zoveel  meer  dan  alleen  raamdecoratie.  Ze  zijn  namelijk  ook  heel  geschikt  om  op een  eigentijdse,  speelse  manier  één  ruimte  op  te  delen in  twee.  Met  een  paneelgordijn  als  roomdivider  tussen hal en garderobe blijven jassen en schoenen buiten zicht, als je keuken en woonkamer scheidt kun je de afwas na een feestje gerust een keer op het aanrecht laten staan.

En  wil  je  niet  meteen  in  een  open  kast  kunnen  kijken? Ook hiervoor is gebruik van een paneelgordijn de ideale oplossing.  

Unieke combinaties

Je  kunt  zelf  jouw  unieke  paneelgordijn  samenstellen,  door  verschillende  paneelstoffen  en/of  kleuren in één paneelgordijn te combineren. Helemaal naar jouw wens. Laat je verrassen door het uitgebreide en gevarieerde stoffenaanbod van de paneelgordijnen collectie. Met een fris bloemendessin is het elke dag lente, met sprankelende kleuren is het elke dag feest. En een natuurlijk tintje zorgt voor een oase van rust in huis. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm.