Plisségordijnen

Vind jouw plisségordijn

Ontdek de mogelijkheden van plissé- en dupligordijnen. Plissé- en dupligordijnen zijn geschikt voor vrijwel  elke  raamvorm,  van  driehoeksramen  en trapeziumramen tot ronde ramen en serres. De  collectie  bestaat  uit  meer  dan 300 stoffen en biedt een brede keuze aan transparante,  lichtdoorlatende  en verduisterende stoffen. Daarnaast hebben weer ervoor gezorgd dat de stoffen, koorden en profielkleuren perfect zijn afgestemd op de uitgekozen stoftint.


Plissé- of dupligordijn

Plissé- en dupligordijnen zien er bijna hetzelfde uit. Plisségordijnen hebben één laag stof, dupligordijnen hebben er twee. Het dupligordijn heeft daarom als voordeel dat er geen koordgaatjes zichtbaar zijn. Bovendien is het dupligordijn hierdoor extra verduisterend en zeer geschikt voor de slaapkamer. De plooibreedte van plisségordijnen is 20 of 32 mm en de duplistoffen hebben een plooibreedte van 25, 32 of 64 mm.


Twee-in-één model

Een blijvend succes is het twee-in-één model, waarbij je een verduisterende stof voor ‘s avonds en ‘s nachts en een transparante stof voor overdag combineert in één plissé- of dupligordijn. Dit model is ideaal voor de slaapkamer. Wil je geen inkijk in huis? Kies dan voor een vrij pakket, waarbij het zicht naar binnen wordt verminderd.


Energiebesparing

Wist je dat je met plissé- en dupligordijnen bespaart op je energiekosten? Als je deze dicht laat, houd je de kou buiten en blijft het binnen behaaglijk warm. En in de zomer? Precies andersom. Wanneer het buiten warm is, vind je binnen aangename verkoeling. Als je een hout, parket- of laminaatvloer hebt in je interieur werkt een plissé- of dupligordijn tevens geluiddempend.

Kies voor natuurlijke raamdecoratie en vraag in onze winkel naar de collectie bécé plisségordijnen. Wij tonen u graag de veelzijdige mogelijkheden van plisségordijnen.