Vlinderjaloezieën

De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Ze hebben een breedte van 50 mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy.


Unieke lamellen

De  lamellen  van  de  vlinderjaloezie  bestaan  uit  dubbelgevouwen  banen  textiel  met  de  vouw  aan  de  interieurzijde.  De  lamellen  kunnen  uitvouwen  zoals  een  vlinder z’n vleugels uitvouwt. Met uitgevouwen lamellen oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn de lamellen niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.


Speel met lichtinval

Je kunt de vlinderjaloezie bedienen met een optrekkoord en een tuimelkoord. Met het optrekkoord trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem neer, met het tuimelkoord vouw je de lamellen open of sluit je ze weer. Zo kun je naar eigen inzicht de mate van lichtinval bepalen.


Kies jouw kleur

De stof waar de vlinderjaloezie van wordt gemaakt, is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u

verzekerd bent van een kleur die aansluit bij uw interieur. De vlinderjaloezie is daarnaast ook in leerlook verkrijgbaar. Deze look is bijna niet te onderscheiden van echt leer.