PVC vloeren

Een PVC vloer is een kunststof vloer. Het is een soort vinyl, maar dan beter, sterker en zwaarder. Het is een comfortabele vloer van topkwaliteit die de uitstraling van natuurlijk hout combineert met alle praktische voordelen van synthetisch materiaal. De vloeren zijn sterk, eenvoudig in het onderhoud en hebben een lange levensduur.

Vloerverwarming is voor deze vloeren ook geen enkel probleem, ze geleiden uitstekend. Daar waar vele vloeren een isolerende werking hebben, is de PVC vloer een prima alternatief voor bijvoorbeeld een parket- of laminaatvloer. Dankzij de kunststofkern van hoge kwaliteit is een PVC vloer bovendien waterdicht en geluiddempend. De vloeren voelen tenslotte zeer warm en zacht aan en zijn zo dun dat ze gemakkelijk op bestaande, egale vloeren kunnen worden geplaatst.
 

Waarom u van een PVC vloer zult houden...


Buitengewoon slijtvast en geluiddempend

De slijtvaste PVC vloeren kunnen tegen een stootje. Ze voelen bovendien erg prettig aan en zijn stil en comfortabel om op te lopen. Met andere woorden, de vloeren beperken het geluid van voetstappen en vergroten het comfort van je woning. Een prima alternatief dus voor een laminaat- of parketvloer.

 

Volledig waterdicht

PVC is gemaakt van synthetisch materiaal van topkwaliteit, zodat de vloer 100% waterdicht is. Het is de volmaakte keuze voor toepassingen in badkamers en keukens.

 

Geschikt voor vloerverwarming

De vloeren voelen niet alleen aangenaam en warm aan, maar zijn ook zacht, zodat je in de verleiding komt om in huis op blote voeten te lopen. En omdat de vloer de warmte goed geleidt, is het de perfecte partner voor vloerverwarming en/of -koeling. Comfort gegarandeerd!

 

Duurzaam en weinig onderhoud

PVC vloeren zijn gemaakt om de zwaarste belastingen te kunnen weerstaan: van kinder/peuterspeelzalen, ziekenhuizen, zorginstellingen tot winkels in drukke straten. Dit houdt in dat uw vloer niet versplintert, afbreekt of barst ten gevolge van zware belasting. En hij ziet er, bijna moeiteloos, altijd prima uit.

 

Realistisch 

Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, de vloeren geven door middel van veelzijdig vinyl de look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle vloerbedekking ziet en voelt zonder de nadelen.